Читання – на користь

13 Червня 2014 02:31

Для хмельницьких дітей відкрили літній майданчик «Літо – книга – відпочинок»

Бібліотекарі, як ніхто інший, закладають у дітях фундамент духовного та високоморального розвитку. Без примусу та нарікання вони пропонують юним хмельничанам почитати задля задоволення.

Так, з ініціативи міських бібліотекарів у Хмельницькому вдруге відкрили літній майданчик для читання «Літо – книга – відпочинок». Кажуть, що такі заходи сприяють розвитку дітей та прищеплюють любов до книжки.

За словами заступника директора Хмельницької міської центральної бібліотечної системи Елли Холміцької, торік завдяки такому заходу до бібліотеки записалося понад сто дітей, що є дуже прогресивним результатом, а особливо для літнього сезону. «Думаю, такі заходи будуть проводити щороку, це стає доброю традицією», – каже пані Елла.

Майданчик розміщений просто неба, на території центральної бібліотеки Хмельницької міської ЦБС. «Ідея літнього майданчика досить поширена серед бібліотек, книгозбірні стають місцем зустрічей, де можна не просто почитати книжки, а й обмінятися думками та цікавими ідеями», – кажуть бібліотекарі.

Анна Мельник, газета «Поділля»