Допомогти хмельницьким бійцям, які зараз на сході країни, може кожен!

16 Червня 2014 22:30

Хмельницькі артисти 1 липня організовують благодійний концерт. Вхід – безкоштовний, а всі пожертви підуть бійцям Нацгвардії та спецпризначенцям.

Від самого початку антитерористичної операції на сході країни хмельницькі спецпризначенці та бійці Національної Гвардії беруть активну участь у боротьбі з сепаратистами.

www.zahid-shid.net

www.zahid-shid.net

«Від Хмельницького до сучасної „гарячої точки” України близько тисячі кілометрів. Але наші думки і серця – поруч із нашими вояками: рідними, близькими чи зовсім незнайомими, проте своїми, хмельницькими! Вони ризикують там здоров’ям і життям, аби ми тут не довідалися, що таке війна. Та ні для кого не секрет, що їм потрібна наша допомога: молитвами, грішми, продуктами, речами, засобами захисту… Саме для того ми організували благодійний концерт», — каже організатор Оксана Радушинська.

Для доброї справи об’єдналися відомі хмельницькі артисти спільно з управлінням МВС області та філармонією. Кошти збиратимуть не абстрактно «для армії», а саме для хмельницьких бійців. Свої пожертви кожен охочий допомогти зможе залишити у спеціальній скриньці, яку встановлять у фойє філармонії. Вхід на концерт — безоплатний.

Концерт «З любов’ю – заради миру» відбудеться 1 липня о 18:30 в Хмельницькій обласній філармонії.