Фестиваль блюзу та року у Кам’янці-Подільському об’єднав таланти

25 Червня 2014 16:40
hroniker.net

hroniker.net

Музиканти і співаки – рідному місту. Таланти уродженців міста над Смотричем знову розквітли на вулиці Соборній. 20-21 червня тут вдруге відбувся фестиваль блюзу та рок-н-ролу “Соборна фест: Народжені у Кам’янці”.

Організатори дійства – мережа готелів «7 днів» та студія звукозапису Аурамюзік, втілили в життя головну ідею: об’єднати і познайомити саме талановитих кам’янчан: музикантів, співаків та інших творчих особистостей, які живуть і працюють не лише в рідному місті, а й за його межами. Серед них – відома співачка Марина Одольська та багато інших.

Святкова атмосфера фестивалю, яку створювали «свої для своїх», допомогла кам’янчанам відкрити досі невідому сторону молодіжної музичної культури міста. Слоган фестивалю «Народжені в Кам’янці!» повністю виправдав свою назву. Музиканти й співаки дарували землякам свої одкровення, несли потужний заряд позитивної енергетики. На два дні вулиця Соборна перетворилася у своєрідну культурну оазу під відкритим небом.

Загалом у фестивалі «Соборна фест» взяли участь півтора десятка виконавців та музичних гуртів. Усі учасники – народжені у Кам’янці-Подільському.