Микола Томенко: “Є усі можливості за кілька років відновити спортивну інфраструктуру у Києві”

25 Червня 2014 09:15
томенко-дети-2

tomenko.ua

Радник Президента України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко, виступаючи на відкритті оновленого спортивного майданчика в одному з мікрорайонів на Оболоні, подякував своїм колегам: олімпійському чемпіону Вадиму Гутцайту та Першому заступнику Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимиру Авраменку та Голові Оболонської РДА Миколі Тихонову за підтримку його ініціативи по відновленню спортивної інфраструктури Києва. Тепер, як зазначив Микола Томенко, діти, школярі і взагалі усі мешканці мікрорайону матимуть можливість у будь-який час спортивно та енергійно провести свій вільний час (зіграти у футбол, баскетбол чи настільний теніс).

Микола Томенко каже, що «ми показали приклад того, як при активній співпраці з місцевою владою, мешканцями та підприємцями можна за кілька років відновити усю інфраструктуру спортивних майданчиків у мікрорайонах міста Києва». Адже для усіх не секрет, що попередня влада опікувалась будівництвом наддорогих спортивних об’єктів при будівництві яких можна заробити, а не відновленням майданчиків, де кожен охочий безоплатно може займатись фізичною культурою та спортом.

«Зараз же необхідно йти навпаки:спочатку відновити інфраструктуру масового спорту, а потім інвестувати у наддорогі спортивні споруди!», – зазначив Микола Томенко.

Після відкриття спортивного майданчику Микола Томенко взяв участь у змаганнях, зігравши у баскетбол і настільний теніс зі школярами, та нагородив найактивніших учасників змагань подарунками.