Маниковицьке МПД ДП «Укрспирт» знову запрацює

3 Липня 2014 12:56
DSC06299

adm.km.ua

Днями голова Деражнянської районної державної адміністрації Анатолій Перейма спільно з першим заступником Вадимом Дащенко зустрілись з керівництвом Маниковецького спиртзаводу.

Зберегти та дати нове життя заводу є надзвичайно важливим завданням для місцевої влади. В першу чергу це робочі місця та надходження податків до бюджету. На сьогодні підприємство потребує капітального ремонту, а обладнання оновлення. Олександр Папуга, призначений директором підприємства, має на меті не втратити такі потужності а лише якнайшвидшим часом провести необхідні ремонті роботи та запустити завод. Приємно відзначити, що на момент зупинки виробництва жоден працівник не був звільнений з єдиною метою в подальшому не втратити цінних спеціалістів, адже на сьогодні відома проблема щодо підбору кваліфікованих кадрів. На сьогоднішній день керівником було відкликано усіх працівників на свої робочі місця.

Олександр Папуга провів невеличкий екскурс територією підприємства для районного керівництва з метою введення в курс справ та подальшої належної співпраці, взаємодопомоги та підтримки.

Керівництво району доклало чимало зусиль для того, щоб підприємство стало на виробничий шлях. Приємно відзначити, що за період діяльності заводу, спиртова продукція була досить конкурентоспроможною. Зараз колективу потрібно докласти максимум зусиль, аби відродити такий авторитет на ринку України. У свою чергу обласна та районна влада надаватимуть необхідну допомогу керівництву підприємства, щоб Деражнянський район відроджував виробництво.

http://adm.km.ua/

http://adm.km.ua/