Влада та громада Хмельницького допомагають українському війську

9 Липня 2014 22:20
unian.net

unian.net

Протягом останніх чотирьох місяців спільними зусиллями міської влади та підприємців-благодійників для потреб військових частин А0553, А4239, А3808, які дислокуються на території міста, нещодавно сформованого 7-го батальйону територіальної оборони та Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького було виділено більше 346 тис. грн., з яких понад 311 тис. з бюджету міста Хмельницького. Зокрема, 25 червня під час 39-ї сесії міської ради депутати прийняли рішення виділити 70 тис. грн. прикордонній академії для придбання бронежилетів та 100 тис. грн. 7-му батальйону територіальної оборони на придбання тепловізорів.

Окрім фінансової допомоги також було надано 28 транспортних засобів, які доставляли особовий склад у місця призначення та подолали майже 15 тис. км. Виділили також і більше 2 тис. літрів пального.

Загалом для підтримки української армії у цей складний час і влада, і громада міста докладають значних зусиль та піклуються про тих, хто стоїть на захисті нашої державності.

У свою чергу командування та особовий склад військових частин вдячні за моральну та матеріальну підтримку хмельничан і запевняють, що й надалі виконуватимуть поставлені завдання із захисту Батьківщини.