У Хмельницькому освятили ділянки доріг, де найчастіше стаються аварії

12 Липня 2014 12:36

vsim.ua

vsim.ua

Аби місця концентрації ДТП перестали бути дорогами смерті, священик окропив їх свяченою водою. А особовий склад Державтоінспекції міста та області благословили на безпечну та кращу роботу.

На декілька хвилин працівники Державтоінспекції зупинили рух автомобілів по вулиці Кам’янецькій, аби священик окропив пішохідний перехід, де часто стаються аварії. За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника обласного управління Державтоінспекції Дмитра Кийова, навпроти бібліотеки Хмельницького національного університету часто стаються наїзди на пішоходів.   Минулого року на даній ділянці дороги під колеса автомобілів потрапило троє хмельничан. Всього на території  Хмельницької області існує 10 місць концентрації дорожньо-транспортних  пригод, з яких 7 знаходяться на дорогах державного значення.   Правоохоронці сподіваються, що після освячення доріг кількість дорожньо-транспортних пригод на них зменшаться.

1405084473_IMG_6628

vsim.ua

vsim.ua

– Ми вирішили освятити місця концентрації дорожньо-транспортних пригод  напередодні Дня святих апостолів Петра і Павла. Для цього звернулися за допомогою до святих отців. Такий захід проходить по усій області. Хочемо за допомогою священників зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод, адже їхня кількість зросла,- каже Дмитро Кийов. 

1405084574_IMG_6630

– Всі ми знаємо, що авторитет міліції на низькому рівні, тому вони мають його відновлювати, а ми всі маємо їм у цьому допомагати. Захід присвячений тому, щоб благословити на кращу роботу працівників Державтоінспекції. Дорогу освячуємо, щоб на цих ділянках було менше аварійних ситуацій, – каже настоятель храму Святого великомученика і цілителя Пантелеймона Української православної Церкви Київського патріархату Леонід Дяченко.

Також священик окропив свяченою водою кабінети та автомобілі Державтоінспекції.

1405084768_IMG_6661

Аварійно-небезпечні ділянки на вулицях Хмельницького:

Перехрестя вулиць Західна Окружна – Північна

Перехрестя вулиць Курчатова – Зенітна

Львівське шосе (район буд.№ 16)

Львівське шосе ( АЗС «ОККО»)

Проспект Миру (магазин «Вінницький»)

Перехрестя вулиць Пілотська – Гайдара

Вулиця Маршала Рибалка (заїзд на пляж)

Вулиця Маршала Рибалка (заїзд до ТРЦ «Оазис»)

Перехрестя вулиць Свободи – Театральна

Перехрестя вулиць Шевченка – провулок Шевченка

Вулиця Зарічанська ( політехнічний коледж)

Вулиця Толстого ( район буд. № 1)

Вулиця Кам’янецька  ( зупинка «Філармонія»)

Вулиця Кам’янецька   ( біля СІЗО)

Перехрестя вулиць Кам’янецька – Старицького

Перехрестя вулиць Кам’янецька – Смотрицького

vsim.ua

vsim.ua

Джерело: "ВСІМ"