За те, щоб у Південно-Західному краще жилося жінкам та дітям, взялися активісти

13 Липня 2014 16:15

vsim.ua

vsim.ua

У мікрорайоні провели першу зустріч, присвячену проблемі інфраструктури для жінок та дітей. Результатом проекту стане мапа проблем місцевих мешканців.

Проект «CITIZENS MEETINGS» проводить Хмельницький Вуличний Університет.

vsim.ua

vsim.ua

– Звісно, проблем виявилося дуже багато – починаючи з розбитих доріг, відсутності справних та безпечних дитячих майданчиків і закінчуючи недостатньою кількістю місць у дитсадочках, – каже Тетяна Родіонова, активістка Вуличного, – усі ці речі ми документуємо й плануємо переносити на інтернет-мапу, що з’явиться незабаром, й таким чином їх оприлюднити і зробити підняття та вирішення таких проблем більш швидким та інтерактивним.

vsim.ua

vsim.ua

Дарина Жданова розповідає про те, що сталося з дитсадками після розпаду Радянського Союзу. Фото організаторів

У рамках дводенної зустрічі для місцевих мешканців активісти не тільки виявляли проблеми, але й прочитали лекцію про дитячий садок, влаштували майстер-клас для дітей з ліплення вареників, виступ молодіжного фольклорного гурту «Ладовиці» та кінопоказ.

vsim.ua

vsim.ua

Паралельно з основною програмою заходу відбувався майстер-клас з ліплення вареників для дітей. Майстер-клас проводила Оксана Устинова. Разом із дітьми та їхніми мамами вони готували тісто, ліпили вареники з ягідками та варили їх прямо на місці — посеред дитячого садочку, а згодом частували ними батьків та слухачів лекції. Фото організаторів.

vsim.ua

vsim.ua

Наступну зустріч планують провести 19-20 липня. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Джерело: "ВСІМ"