«Гуманітарка» в АТО: від афганців Старокостянтинова – спецпризначенцям з Хмельницького

15 Липня 2014 15:51
Фото Сергія Чеплакова

Фото Сергія Чеплакова

14 липня від Старокостянтинівського гарнізонного будинку офіцерів від’їхав вантажний мікроавтобус з гуманітарною допомогою для воїнів-розвідників 8 окремого полку спеціального призначення.

Вони наразі виконують бойові завдання в районі проведення антитерористичної операції в Луганській та Донецькій областях.

Ініціатором цієї акції виступила Старокостянтинівська міська спілка ветеранів війни Афганістану на чолі з Олександром Чорноузом, син якого, Андрій, наразі проходить військову службу і перебуває безпосередньо в районі проведення АТО.

– До нашої благодійної акції долучились небайдужі мешканці міста та приватні підприємці, – підкреслив Олександр Чорноуз. – Особливу підтримку надав міський голова Микола Мельничук, який забезпечив наш вантажний мікроавтобус пальним в обидва боки та особисто передав спецпризначенцям чотири бронежилети класу «4+».

Ініційовану «афганцями» акцію підтримали чимало приватних підприємців Старокостянтинова. Так завдяки активній позиції Сергія Соляра, Руслана Нагнибіди, Миколи Максимова та інших вдалося у найкоротші терміни закупити і зібрати необхідну для воїнів-розвідників допомогу.

Загалом до зони АТО були направлені засоби особистої гігієни, необхідні медичні препарати, спідня білизна, польова кухня та продукти харчування загальною вагою у 2,7 тонни.

Андрій Агєєв.