Ніяких вказівок щодо обмеження газопостачання на Хмельниччині не надходило – газовики

15 Липня 2014 14:45
ukr-online.com

ukr-online.com

Газовики кажуть, що ніяких вказівок щодо обмеження газопостачання не надходило

Про це НГП повідомили у ВАТ «Хмельницькгаз».

В розпалі нинішніх газових подій виникло питання – на скільки вистачить Україні та Хмельниччині, зокрема, запасів «закаченого» російського газу. Хмельницькі газовики стверджують, що наразі проблеми не вбачають.

«Газ є в повному об’ємі, усі категорії споживачів 100%  ним забезпечені. І промислові підприємства, і підприємства ТКЕ, бюджетні установи та населення не відчувають ніяких збоїв з газопостачанням. Свої зобов’язання в питанні виконання Договорів на газопостачання  ми виконуємо сповна», – ось офіційна відповідь за підписом голови правління ПАТ «Хмельницькгаз» Михайла Юрченка.

За його словами, ніяких вказівок щодо обмеження газопостачання, у компанію не надходило, у такому ж штатному режимі працюють колеги-газовики з інших областей України.

Борг Хмельницької області перед “Нафтогазом” на 9 липня становив 230,6 млн. грн, у тому числі 64,5 млн. грн – несплата за 2014 рік. Боржниками №1 рахуються “Хмельницьктеплокомуненерго” – 63,3 млн. грн, КП “Міськтепловоденергія” (Кам’янець-Подільський) – 51,5 млн. грн, ТОВ “Шепетівка Енергоінвест” – 36,6 млн. грн.