Вісті з районів: Прибужжя підтримує Схід

16 Липня 2014 22:00
oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

На виконання доручення Прем’єр-Міністра України Арсенія Яценюка щодо критичної ситуації із забезпеченням продуктами харчування жителів східних областей України у Хмельницькому районі розпочали збір гуманітарної допомоги для військових та жителів Сходу України.

Допомога надходить від сільськогосподарських та переробних підприємств, фізичних осіб, від фермерських господарств, сільських рад, районних депутатів, а також населення. Загалом, район є одним із перших в області за обсягом надання продуктів харчування населенню Сходу.

Жителі району не шкодують своїх продовольчих запасів та активно передають усе необхідне до центрального пункту збору. Радує те, що як би нас, українців не розділяли на схід і захід, ми є єдиним народом і в єдності наша сила. Незважаючи на всі тяжкі випробування, ми ще раз доводимо, що українська нація незламна, може гідно постояти за себе, переживе будь-які труднощі і незгоди.

oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

Приємно, що Хмельницький район вніс свою посильну допомогу у забезпечення продуктами харчування військових Збройних сил України та мешканців звільнених територій, які сьогодні переживають важкі часи. Найближчим часом люди отримають від жителі Прибужжя гуманітарну допомогу для того, аби якнайшвидше повернутися до нормального життя. Керівники району Роман Дмитришин та Олександр Прокопов особисто проконтролювали процес збору продовольства. Вони подякував усім жителям району за небайдужість й активність, а також зауважили, що такі вантажі доставлятимуться на Схід й надалі.

За матеріалами сайтів Хмельницьких районної ради і адміністрації