В терцентрі організували свято для клієнтів закладу

20 Липня 2014 23:00

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

17 липня у Хмельницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся захід «Свято вареника». Організовано та проведено захід за ініціативи членів клубу за інтересами «Драматичний», який функціонує у відділенні соціально-побутової адаптації. В заході взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Словян Воронецький, перший заступник голови ради ветеранів Віктор Сергеєв та 115 клієнтів центру.

Долучились до заходу і ветеранська організація ЖЕКу №4 та члени клубу «Дозвілля» при ветеранській організації ЖЕКу №3, які наварили та принесли для пригощання вареників.

Святковий настрій створювали учасники волонтерського аматорського хорового колективу «Єдність», виконавши тематичні українські пісні. Учасники клубів «Драматичний» та «Господарочка» не лише підготували цікаві концертні номери, а й приготували вареники з різноманітними традиційними українськими начинками, якими на завершення заходу почастували всіх присутніх. Отримали учасники свята і солодощі від постійних спонсорів.

Завершився захід на веселій ноті, бажаючі взяли участь у конкурсах, розвагах та були щиро вдячні організаторам заходу.