У Славуті хочуть відновити госпіталь

29 Липня 2014 14:25
slavuta-mvk.info

slavuta-mvk.info

Із такою пропозицією до Міністра оборони України Валерія Гелетея звернувся  Славутський міський голова Василь Сидор. У зверненні до урядовця йдеться, що через нестабільну соціально-економічну та політичну ситуацію в АР Крим та у східних областях України, виконавчий комітет Славутської міської ради пропонує відновити нині недіючий госпіталь.

«З метою забезпечення приміщенням для розміщення роти охорони військового комісаріату в кількості 121 особа, передати з державної власності у власність територіальної громади міста приміщення недіючого військового шпиталю Міністерства оборони України в/ч А-1071 (військове містечко № 23), яке тривалий час не використовується, а відтак руйнується».

У разі передачі зазначеного об’єкта у комунальну власність міста, йдеться у письмовому зверненні, органи місцевого самоврядування м. Славути гарантують у стислі терміни забезпечити переобладнання приміщень колишнього шпиталю, відновити функціонування внутрішніх мереж газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення. Про це повідомив офіційний сайт м. Славути.