Заборгованість із зарплат на Хмельниччині зменшилась на мільйон

29 Липня 2014 18:30
teamlogfinance.com

teamlogfinance.com

Сьогодні можна чітко поділити співвітчизників на три групи: ситі, напівголодні і голодні. Але чомусь у  цій золотій середині опинилась майже третина населення. Це тоді, як економічне, аграрне та соціальне відомства звітують про рекордні врожаї, щороку додають у виробництві м’яса, овочів, дбають про вміст споживчого кошика. На пів у тому винна сусідка Росія, яка прикрила кордони для наших товарів.

З прогнозами на майбутнє теперішня влада обережніша, їх в голос не робить. Хмельниччина в комунальних боргах, як у шовках. Разом з тим, борги зарплатні зменшили на мільйон.

Але те, що не може не тішити, позитивних новин більше, аніж негативних. Попри війну, область тримається на плаву. Напівмертвих підприємств меншає. На Хмельниччину ще не забули дорогу закордонні інвестиції. Впроваджують нетрадиційні джерела опалювання.

Губернатор обіцяє дати прочуханки головам райдержадміністрацій, які не дотягли, не змогли і не захотіли. Є моменти. які навряд чи можна назвати позитивними. Сільське господарство та промисловість по вуха у проблемах. Які пов’язані як із внутрішніми чинниками так і з зовнішніми. Вони чекають системної, злагодженої та ефективної роботи нової влади.

Джерело: 33 канал