Алла Костромічова: «У сучасному світі зовнішність моделі відійшла на другий план»

30 Липня 2014 17:17

hroniker.net

Українська модель зі світовим ім’ям Алла Костромічова заради участі в шоу «Супермодель по-українськи» на три місяця відклала роботу в Нью-Йорку, пропустила тиждень моди у Парижі. Зате зараз здобуває новий досвід – досвід ведучої у першому в країні проекті про моделей. А днями вона побувала… в Кам’янці-Подільському.

Алла працює в модельному бізнесі десять років, в певний час вирішила заснувати власне модельне агентство «KModels». Упродовж 2009-2012 років дівчина працювала з такими відомими брендами, як «Bottega Veneta», «Hermes», «Alexander McQueen», «Prada». Є обличчям перших шести сезонів міжнародного тижня моди «Mercedes-Benz Kiev Fashion Days». Нещодавно стала героїнею нової пляжної зйомки липневого номера журналу «Harper’s Bazaar Mexico».

Одразу після участі в українському шоу Алла повертається в Нью-Йорк, де візьме участь у черговому тижні моди. Також планує пройти курси акторської майстерності, адже мріє грати в кіно.

«Мені подобається жити не пафосним життям. Але дуже цікаво пізнавати щось нове, навчатися чомусь цікавому. Саме тому і погодилася на участь в проекті «Супермодель по-українськи». Головне відкриття для мене – це те, що реаліті-шоу знімається не за готовим сценарієм», – розповідає нам Алла.

алла-2

Під час зйомок шоу на Руській брамі

За її словами, на проекті є дівчата, які привернули увагу. «Буду рада допомогти їм і порадами, і настановами, аби вони навіть після шоу досягли успіхів, навіть якщо останні не стосуватимуться їх модельної кар’єри. Адже зараз у модельному світі – велика конкуренція. Зовнішність у питанні успіху моделі в сучасному світі відійшла на другий план. Першочерговим вважається характер, як ти себе позиціонуєш».

алла-3А ще Алла підказує – важливо правильно харчуватися. П’ять разів на день невеликими порціями. Також усім своїм моделям радить вживати білки, овочі, фрукти, якнайменше кофеїну і більше води – за півгодини до або через годину після споживання їжі. Сама топ-модель харчується лише натуральними продуктами. «Можу дозволити собі з’їсти шматочок хліба з салом, але ніколи чіпси, солодкі газовані напої, – каже вона. – Також дуже важливо правильно підібрати зволожуючий крем. Кожна дівчина обов’язково повинна приділяти увагу спорту, хоча б по півгодини на день.

Також у нас велика проблема зі стилем. Треба постаратися віднайти власний, слідкувати за модними тенденціями, читати зарубіжні сайти про моду. Сьогодні мас-маркет пропонує такі речі, що для того, аби одягатися красиво і стильно, не обов’язково багато заробляти. Це – лише питання смаку».

Наостанок Алла зазначила, що їй дуже сподобалися Львів, Яремча і, звичайно, Кам’янець. Тож одна з її мрій – побувати в Західній Україні – уже здійснилася…

Фото – зі сторінки моделі ВКонтакті

Джерело: Хронікер