У Хмельницькому тимчасово буде змінена схема руху транспорту вулицею Шевченка

2 Серпня 2014 22:22
provce.ck.ua

provce.ck.ua

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт із заміни зношених мереж каналізації на вулиці Шевченка з 6 серпня до 10 вересня буде змінено рух транспортних засобів вулицею Шевченка на ділянці від вулиці Горького до автовокзалу № 2.

Транспортні засоби, які курсують у напрямку міста з мікрорайону Ракове за маршрутами №№2, 18, 20, 23, 24, 25, 25 а, 36, здійснюватимуть об’їзд цієї ділянки дороги по вулицях Трудовій, Заводській та Горького.

Тролейбусний маршрут № 7, 7А “завод “Катіон” – Ракове” буде працювати за маршрутом: “завод “Катіон” – вул. Горького” від заводу “Катіон” по вул. Кам’янецькій, вул. Подільській, вул. Шевченка, Старокостянтинівське шосе, вул. Проскурівська до Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького по вул. Горького, де облаштована зупинка висадки – посадки пасажирів – розворот та у зворотньому напрямку з інтервалом 8 хвилин.

Маршрут № 3 “Озерна – вул. Довженка” працювати не буде.

Маршрут № 9 “вул. Зарічанська – вул. Довженка (по вул. Героїв Майдану (колишній Театральній))” буде курсувати вулицями Зарічанською, Свободи, Шевченка, Старокостянтинівське шосе, Проскурівською на вул. Горького – розворот; вулицями Шевченка, Героїв Майдану і далі за маршрутом з інтервалом 12-13 хвилин.

На маршрут № 8 “вул. Примакова – ВО “Алмаз” добавлено 1 одиницю. Працюватиме 3 одиниці з інтервалом руху 13 – 14 хвилин.

На тролейбусному маршруті № 15 “вул. Примакова – вул. Городовікова” працюватиме 5 одиниць з інтервалом руху 8-9 хвилин.

На маршруті № 17 завод “Катіон” – Автостанція № 1 (по вул. Інститутській) курсуватиме 5 тролейбусів з інтервалом руху 11 – 12 хвилин.

Замість тролейбусів №7, 7А та № 3 в мікрорайон Ракове будуть їздити автобуси 51, 51А “завод “Катіон” – Ракове” за діючими графіками з інтервалом руху 13 хвилин по вулиці Заводській із зупинкою “За вимогою”.

Добавляються автобуси на маршрут № 19 “Ракове – Озерна” з інтервалом руху 8-9 хвилин та на 52 маршрут “завод “Катіон” – Ракове” з інтервалом руху 7-8 хвилин, які курсуватимуть за діючим маршрутом з посадкою пасажирів на вул. Заводській.

Адміністрація комунального підприємства “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.