Льодовий палац у Хмельницькому не будуватимуть ще декілька років

8 Серпня 2014 23:12

vsim.ua

vsim.ua

Отримати незабутнє враження від катання на ковзанах по ідеальному льодовому покритті у новому льодовому палаці хмельничани не зможуть ще декілька років. Поки у місті зводять багатоповерхові житлові будинки за рахунок інвесторів, на розважальні об’єкти грошей у бюджеті немає.

У планах місцевої влади було зведення великого льодового палацу та спортивного комплексу по вулиці Прибузькій. Це спільний проект міських та обласних чиновників.

– У нас є амбітні плани у напрямку будівництва соцкультурних об’єктів. Наприклад, звести   спорткомплекс та льодовий палац. На це виділені земельні ділянки. Роботи ще не починали, адже це великий комплекс робіт, він пов’язаний з оздобленням самого русла річки Південний Буг. Але на сьогоднішній день складені кошториси, ведуться попередні домовленості. Спорткомплекс будуватиметься за кошти міського та обласного бюджетів, – каже головний архітектор міста Віктор Дунаєвський

Плани залишаються лише планами,  бо на  такі проекти потрібні великі кошти, а цього року гроші з бюджету їх не виділили.

– Звичайно, що такі об’єкти потрібні і перспективні, але разом з тим і дуже багато витратні, а без інвесторів тут не обійтися. В 2014 році кошти з обласного бюджету на них не виділялися. В переліку інвестиційних об’єктів, які фінансуються за рахунок державного фонду регіонального розвитку і затверджуються Постановою Кабміну, їх також немає, – каже перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Джерело: "ВСІМ"