Стартувала «Динаміада-2014»

8 Серпня 2014 16:01
oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

7 серпня голова обласної ради Іван Гончар взяв участь у відкритті змагань «Динаміада-2014» з масових і службово-прикладних видів спорту серед команд органів та установ кримінально-виконавчої служби області, присвячених 23-й річниці незалежності України.

Змагання вже вдев’яте проходять на базі Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби, що у селі Давидківці Хмельницького району, з метою перевірки рівня фізичної загартованості працівників кримінально-виконавчої служби області та формування позитивних поглядів на масові та службово-прикладні види спорту.

Протягом двох днів працівники пенітенціарної служби демонструватимуть навички з таких видів спорту як легкоатлетичний крос, піднімання гирі, футбол та волейбол. Організовані змагання Управлінням державної пенітенціарної служби України в області.

oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

«У зв’язку з ситуацією, що склалася нині у державі, фізична загартованість стоїть на першому плані. І відрадно, що проводяться такі спортивні заходи, які спрямовані на розвиток молоді. Це означає, що нація розвивається і міцніє. Сьогодні ліпше змагатися у спорті, ніж брати до рук зброю, як це доводиться робити нашим хлопцям у східних регіонах країни», – зазначив Іван Гончар.

Керівник облради зауважив, що участь у змаганнях є корисною для учасників – працівників органів та установ кримінально-виконавчої служби, які у своїй роботі мають бути фізично, морально і психологічно стійкими, адже вони працюють з людьми, що переступили закон.

oblrada.km.ua

oblrada.km.ua

Цього разу у змаганнях беруть учать вісім команд підрозділів кримінально-виконавчої служби Хмельниччини: виправні колонії – Ізяславська № 31, Замкова № 58, Райковецька № 78, Шепетівська № 98, Хмельницький слідчий ізолятор, а також команди кримінально-виконавчої інспекції, управління Державної пенітенціарної служби України в області та Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників ДКВС.

Вітаючи учасників змагань, Іван Ярославович побажав їм наснаги, спортивного духу та перемоги. Також посадовець подякував організаторам заходу за популяризацію фізичної загартованості серед працівників кримінально-виконавчої служби області та формування позитивних поглядів на масові та службово-прикладні види спорту.

За результатами змагань переможці у командному та особистому заліках будуть нагороджені цінними подарунками, дипломами, кубками та медалями.

Після відкриття змагань Іван Гончар разом із головою облдержадміністрації Леонідом Прусом ознайомилися з матеріально-технічною базою навчально-адміністративного корпусу Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби.