Нова книга «Балачки про все на світі» подарує читачам гарний настрій

9 Серпня 2014 22:02
informweek.com

informweek.com

Літературна агенція «Discursus» готує до видання книжку «Балачки про все на світі». Авторами нового видання стали п’ятеро києвлянок (Марина Братко, Слава Світова, Оленка Некрасова, Мирослава Кошка і Таня Майборода) та кам’янчанка Віоліна Ситнік.

Як повідомляють у видавництві, автори переконані – книжна не для полички! Вона створена для дамської сумочки на тоненькому ремінці, її ароматом насолоджуються, наче новими парфумами, її читають у метро, парку, іноді навіть на роботі. Тут і любовні перипетії, і витівки Долі, і безхатченки з парасольками, і незвідані горизонти, й свіжовипечене щастя!

Ця книжка – затишний вечір у кав’ярні з давніми подругами, коли сміху й сліз – по половині, коли однаково легко ділишся своїми секретами і туфлями, смакуєш запашною кавою, насолоджуєшся розмовою й фотографуєшся на пам’ять.

«Балачки про все на світі» –це саме життя, це короткометражка, героїні якої знайомі тисячу років, це телефонна розмова, що починається зі слів: «О! Тільки-но про тебе згадала!..» Це чудовий настрій, це вибуховий сміх і це ТВОЯ історія теж.

Джерело: Informweek.com