Стихія наступає…

9 Серпня 2014 12:37

Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Фото Миколи ШАФІНСЬКОГО

Здається, що ми вже змирилися з цим явищем, хоча відповідні міські служби час від часу пробують навести хоч якийсь лад зі стихійною торгівлею в нашому обласному центрі. Усім добре відомі ці “гарячі точки” наступу стихійників, які є нині в кожному мікрорайоні. Та   найбільш популярною в місті вважається торгівля з тротуару на Кам’янецькій, по суті, від ринку “Ранкового” аж за перетин з вулицею Гагаріна (на фото). 

Не відстають і стихійні торговельники перед продовольчим ринком на вулиці Проскурівського підпілля, які перекочували на інший бік. Тут уже стаціонарно працює галантерейно-промтоварний сегмент і проглядаються подоби торговельних “точок” на колесах.

Ми вже не кажемо про невідповідність санітарним нормам продажу, зокрема м’яса, на цих базарчиках, але переконані, що ця стихія може бути керованою, якщо, звичайно, цього разом захочуть відповідні міські служби, міліція, санепідстанція… До речі, наскільки знаємо, міська влада   ставить собі за мету боротьбу не з селянами, котрі привозять сюди власну городину, фрукти, а якраз з тими, хто перетворює ці стихійні базарчики у неконтро-льований ніким бізнес…

Джерело: "Проскурів"