Сучасний бібліотекар – 2

9 Серпня 2014 13:13
kultura.km.ua

kultura.km.ua

У Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Миколи Островського підбито підсумки Всеукраїнського проекту «Сучасний бібліотекар-2» за програмою «Бібліоміст». Півфіналістам та переможцям проекту вручено відповідні сертифікати.

Учасників, які успішно завершили курс навчання з сучасних інформаційних технологій, бібліотечної справи та лідерства привітали: директор ОУНБ ім. М.Островського Синиця Н.М.,  регіональний представник з питань моніторингу і оцінки програми «Бібліоміст», тренер за програмою «Сучасний бібліотекар» Квасюк Л.М. та тренер за програмою «Бібліоміст» Козицька Т.С.

Своїми враженнями та перспективними планами впровадження нових послуг у практику роботи бібліотек поділились переможці проекту Тетяна Шмаль, Юлія Берлоус (Хмельницька ОУНБ ім. М.Островського), Марина Жук (Віньковецька ЦРБ), Вікторія Вогульська (Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка), Галина Кульчицька (Кам’янець-Подільська міська бібліотека-філія № 8 для дітей). На завершення вони представили власноруч створений відеоролик про участь у фінальній конференції та ярмарку бібліотечних послуг «Сучасна бібліотека: міст ваш!».

Разом у Всеукраїнському проекті «Сучасний бібліотекар – 2» на базі регіонального тренінгового центру ОУНБ ім. М. Островського взяли участь дві групи бібліотекарів області, які у  повному складі пройшли до півфіналу. Приємно відзначити,  що делегація бібліотекарів Хмельниччини, які взяли участь у фінальній конференції у Києві, була найчисельнішою.