Хмельниччина посіла 1 місце серед регіонів України за темпами будівництва житла

10 Серпня 2014 20:56
i1.poltava.pl.ua

i1.poltava.pl.ua

День будівельника у 2014 році відзначають 10 серпня. Історія цього свята нараховує вже більше 50 років.

Цьогоріч заходи з нагоди свята відбулись у Хмельницькому міському будинку культури, де ветеранів та працівників галузі привітало керівництво області та міста. 
«Я вдячний керівникам та колективам підприємств будівельної галузі області, усім, хто в непростих економічних і політичних умовах зберігає цю галузь, знаходить шляхи поліпшення своєї діяльності», – сказав, звертаючись до присутніх у залі, голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. 

Сьогодні на території області здійснюють будівельну діяльність понад 200 підприємств, на яких працює близько 6,5 тисяч осіб. 

Цього року область “побила” власні рекорди минулих років. За темпами будівництва житла та обсягами введеного житла на 10 тисяч населення область посіла 1 місце серед регіонів України. 

Також очільник області подякував будівельникам за значну допомогу військовим частинам та учасникам антитерористичних операцій. 

В ході заходу Леонід Іванович вручив Подяку Прем’єр-міністра України Валерію Дрозюку а також відзнаки обласної державної адміністрації.