На “Сонячних канікулах”

10 Серпня 2014 23:39

proskuriv.info

proskuriv.info

Педагоги міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання турбуються, щоб юні хмельничани змістовно та з користю для здоров’я провели тримісячну відпустку від школи. Чимало дітлахів згуртували підліткові клуби Центру “Вікторія” (вул. Інститутська, 8), “Романтик” (вул. Козацька, 56/1), “Фантазія” (вул. Завадського, 38), “Віра” (вул. Зарічанська, 14/4), “Джерельце” (вул. Перемоги, 10а), “Сиріус” (вул. Тернопільська, 26/2) та “Мустанг” (Старокостянтинівське шосе, 8). Тут у групах денного перебування проводяться “Вогники знайомств”, різноманітні естафети, екскурсії, конкурси поробок з природного матеріалу, дні спорту, вікторини, діють гуртки за інтересами тощо.

Один із найцікавіших заходів для дітей — “Сонячні канікули”, проведених нещодавно на ігровому майданчику “Іскорка” у мікрорайоні Дубове. Ініціаторами цих веселих забав стали педагоги-організатори Центру та бібліотекарі філій центральної бібліотечної системи міста №№9, 15. Головне випробування для малечі — конкурс малюнка на асфальті “В гостях у літа”, де дітлахи проявили не лише художні здібності, а й ерудицію, спритність, фантазію. Продовжили творчий відпочинок пізнавальні забави “Веселі старти”, ігри “Мій веселий м’яч”, “Хто швидше?”, “Казковий потяг”, вікторина “Юні дотепники”. За перемогу у змістовних змаганнях кожен отримав цікаві, корисні подарунки.

Як стверджують працівники Центру, спортивно-ігрова програма “Сонячні канікули” дає можливість дітям отримати радість спілкування з однолітками, навчає висловлювати свої думки та почуття, працювати в команді, долати перешкоди. Всі ці навички формують характер дітей, допомагають малечі успішно розвиватися. 

Детальніше про роботу Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання можна дізнатися за телефоном 79-54-74 або на Інтернет-сторінці

Джерело: "Проскурів"