За “Кубок Свободи-2014” у Хмельницькому позмагаються чотири команди

11 Серпня 2014 23:25
galsports.com

galsports.com

Наступного тижня у четвер, 14-ого серпня, у Хмельницькому візьме свій старт шостий за ліком розіграш “Кубку Свободи”, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. За головний трофей турніру позмагаються чотири представники вітчизняної Екстра-ліги – “Спортлідер+” (Хмельницький), “Ураган” (Івано-Франківськ), “Кардинал-Рівне” (Рівне) та “Енергія” (Львів).

Впродовж трьох днів команди визначатимуть переможця та призерів змагань за коловою системою – в матчах “кожен з кожним”. Зокрема, підопічні Івана Скіцка розпочнуть 14 серпня поєдинком проти господарів турніру. Наступного дня молоді “ураганівці” зустрінуться з “енергетиками”, а у суботу зіграють з “кардиналівцями”. Варто додати, що усі матчі “Кубку Свободи-2014” проходитимуть у місцевому спорткомплексі УМВС і будуть транслюватися в мережі інтернет в прямому ефірі.

Очікуйте онлайн-трансляції усіх матчів “Урагану” на нашому сайті.

КАЛЕНДАР РОЗІГРАШУ “КУБКУ СВОБОДИ-2014”:

1 тур – 14 серпня (четвер)

13.00 УРАГАН – СПОРТЛІДЕР+

16.00 КАРДИНАЛ-РІВНЕ – ЕНЕРГІЯ

2 тур – 15 серпня (п’ятниця)

13.00 УРАГАН – ЕНЕРГІЯ

16.00 КАРДИНАЛ-РІВНЕ – СПОРТЛІДЕР+

3 тур – 16 серпня (субота)

13.00 СПОРТЛІДЕР+ – ЕНЕРГІЯ

16.00 УРАГАН – КАРДИНАЛ-РІВНЕ

Цікаво, що вже за тиждень усі учасники хмельницького “Кубку Свободи” знову зустрінуться у місті Лева, де з 20-ого по 23-те серпня пройде вже традиційний “Кубок Львівщини-2014”. Компанію “Енергії”, “Урагану”, “Кардиналу-Рівне” та “Спортлідеру+” складуть ще дві команди: криворізький “Приват” (цьогорічний дебютант Екстра-ліги) та місцевий “Княжий Ринок” (чемпіон Львівщини, віце-чемпіон Всеукраїнського фіналу АФЛУ). Найближчим часом стануть відомі групи та розклад матчів львівського турніру.