У Хмельницькому дітки встановлювали рекорди у найменших в світі перегонах

12 Серпня 2014 17:37

vsim.ua

vsim.ua

Біля кінотеатру Шевченка, малеча брала участь у «Перегонах повзунів», а матері годували груддю малюків просто неба на флешмобі, за це всі отримували отримували подарунки.

дети-2

– Під час вагітності ми займалися у центрі розвитку «Простір», – розповіла Наталя. – Сьогодні нас запросили прийняти участь у перегонах малюків, адже малюк вже повзає. Дуже приємно, що наш Матвій доповз першим на перегонах серед першої четвірки малюків. Гарно та весело провели час з родиною.

дети-3– Сьогодні прийняла з донькою Ангелінкою участь у п’ятихвилинному флешмобі по вигодовуванню груддю, – розповіла Аня. – Також ми поповзали на перегонах повзунів. Моя донька показала гарні результати.

дети-4– Гарне та веселе свято, – розповідає мама семимісячної Жені Олена. – Ми дефілювали у слінгах. Прикольно, нам дуже сподобалося. Була можливість поспілкуватися з іншими мамами та друзями.

дети-58-річна Софійка та інші дітки малювали на плакаті свої побажання та мрії для хмельницьких військових, які зараз знаходяться на Сході.

– Мені розповідали, що чоловікам, які зараз на війні важко, – каже Софійка. – В них немає води. Тому я намалювала на плакаті воду, аби їм було не так спекотно та сонце, щоб був мир в Україні.

дети-6– Всесвітній тиждень грудного вигодовування проводиться з 1-7 серпня більш ніж в 170 країнах, – розповідає організатор свята Катерина. – Все це проводиться для стимулювання грудного вигодовування і поліпшення здоров’я дітей в усьому світі. У Хмельницькому вже втретє відбувся «Диво-фестиваль Усвідомленого батьківства». З кожним роком матерів, які хочуть показати вправність своїх малюків, все більше. Це не може не радувати.

дети-8Також для усіх учасників провели майстер-класи з сальси. Запальними танцями усі залишилися задоволеними.

дети-9дети-10дети-11

Джерело: "ВСІМ"