На Хмельниччині триває безстрокова екологічна акція «Збережи довкілля»

14 Серпня 2014 20:36

adm.km.ua

adm.km.ua

Все більше зацікавлених підприємств, установ та організацій Хмельницької області долучаються до безстрокової акції «Збережи довкілля».
Так, 13 серпня 2014 року у Департаменті екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації передано контейнер для збору відпрацьованих джерел енергії та наступного встановлення на території ПАТ «Подільський цемент», що у м. Кам’янці-Подільському. 
Публічне акціонерне товариство «Подільський цемент» є найбільшим промисловим підприємством Хмельниччини і цементної галузі України. Кожну шосту тонну українського цементу виробляють подоляни, а проектна потужність гіганту дає право називати його в числі найбільших в Європі. 
Для отримання контейнера до Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації завітала провідний інженер з охорони навколишнього середовища ПАТ «Подільський цемент» Лілія Гончаренко. Представник від підприємства зазначила, що акціонерне товариство вирішило долучитися до безстрокової акції та здійснити свій внесок у розвиток та збереження навколишнього середовища краю. 
Разом з тим, заступник директора Департаменту Андрій Мартинов висловив вдячність ПАТ «Подільський цемент» за проявлену ініціативу щодо встановлення на території підприємства контейнера, що у свою чергу підвищить рівень екологічної свідомості працівників. 
Сьогодні у населених пунктах області в рамках безстрокової акції «Збережи довкілля» проводяться різноманітні заходи спрямовані на підвищення екологічної свідомості громадян, а саме: безпосередній збір використаних батарейок, проводяться тематичні заходи у закладах освіти і науки, культури та мистецтв, оприлюднюється відповідна інформація у місцевих засобах масової інформації тощо.
Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації висловлює вдячність усім зацікавленим структурам та жителям Хмельниччини, які долучаються до акції. 

За матеріалами Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації