Успіхи веслувальників

14 Серпня 2014 12:45
khnu.km.ua

khnu.km.ua

В Угорському місті Сегеді завершився Чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. Спортсмени 73 країн виборювали право бути найкращими.

Збірну команду України представляв студент Хмельницького національного Університету Алтухов Павло. Він у каное одиночці на дистанції 1000 метрів у категорії спортсменів молодь до 23 років, виборов бронзову нагороду. У Москві 6-10 серпня, Павло виступатиме на дорослому Чемпіонаті світу, отож бажаємо «легкої води» і високих спортивних результатів.

У ці ж вихідні 18-20 липня у Вінниці на річці Південний Буг пройшов чемпіонат України з веслування на байдарках і каное на марафонські дистанції.

Грицак Ілля після нагородження

Грицак Ілля після нагородження

У складі збірної команди Хмельницької області виступили 3 студенти Хмельницького національного Університету, Грицак Ілля студент групи ТЛП-12-2, Мельник Іван студент групи ЗЛ-12-1 і Чуздюк Олександр студент групи ЗВ-13-1. Найкраще виступив Грицак Ілля, він у каное одиночці на дистанції 26000 метрів з перебіжками в напруженій боротьбі з титулованими спортсменами виборов срібну нагороду.

Бажаємо міцного здоров’я і подальших успіхів нашим веслувальникам.