“Хмельницькгаз” готується працювати в екстремальних умовах

16 Серпня 2014 21:56
econ.kam-pod.gov.ua

econ.kam-pod.gov.ua

З 14 серпня розпочав працювати антикризовий штаб обласного газового господарства. Головний координаційний центр розташований в центральному офісі ПАТ «Хмельницькгаз» за адресою м. Хмельницький, проспект Миру, 41. Штаби оперативного реагування розпочали свою роботу  також у всіх 18 районних філіях  компанії.

Основним завданням штабів є забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Хмельницької області за будь-яких обставин. Члени штабу будуть постійно здійснювати контроль за гарантованим забезпеченням споживачів необхідними обсягами природного газу в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр., за виконаням робіт з усунення аварійних ситуацій на газових мережах, видачею технічних умов, реалізацією проектів по переведенню з газового опалення на інші альтернативні джерела тепла тощо.

«У зв’язку з дестабілізуючою ситуацією в країні, наше підприємство вживає додаткових заходів з безпеки газопостачання. Робота новоствореного штабу спрямована, насамперед, на максимально оперативне вирішення питань по забезпеченню природним газом наших споживачів та надання роз’яснень клієнтам з усіх невідкладних питань,” – інформує голова антикризового енергетичного штабу оперативного реагування у ПАТ «Хмельницькгаз», перший заступник голови правління компанії Василь Семенюк.

Антикризовий штаб працює цілодобово та без вихідних. Про виникнення надзвичайної ситуації споживачі природного газу області можуть повідомити на Гарячу лінію за тел.: 0 800 50 43 14, в центральну диспетчерську службу за тел.: (0382) 71 04 58, (0382) 71 04 83, а також на аварійну газову службу за тел. 104.