Приберемо Хмельницький у державну символіку

18 Серпня 2014 16:30
wikimedia.org

wikimedia.org

23 серпня в нашій державі відзначається День Державного Прапора України. Сьогодні кращі сини українського народу віддають свої життя за те, щоб прапор нашої держави міг вільно майоріти над усією її територією.

З нагоди свята та на вшанування однієї із найголовніших святинь нашого народу  виконавчий комітет Хмельницької міської ради звертається до хмельничан з проханням 22-24 серпня встановити Державний Прапор України на житлових будинках і балконах своїх помешкань – це стане яскравим виявом вашої патріотичної позиції.

Керівникам установ, організацій і підприємств різних форм власності нагадуємо про необхідністьвстановити у ці свткові дні Державний Прапор України  на адміністративних приміщеннях, закладах освіти і науки, культури, охорони здоров’я, будівлях підприємств, установ та організацій усіх форм власності та забезпечити благоустрій прилеглої території.

Офіційна церемонія підняття Державного Прапора України у місті Хмельницькому, як і кожному населеному пункті України, відбудеться 23 серпня на головній площі міста – майдані Незалежності України.

Усі заходи, які відбуватимуться у Хмельницькому в День Державного Прапора України і 23-ої річниці Незалежності України носитимуть патріотичне спрямування.