Хмельниччина: «Війною обпалені, працею звеличені»

30 Серпня 2014 21:29

onmccm.org

onmccm.org

Нещодавно Хмельницька обласна філармонія зібрала найкращі голоси Хмельниччини. Заклад прийняв VI обласний фестиваль хорів ветеранів війни та праці «Війною обпалені, працею звеличені». Завітала на це святкове дійство і заступник голови – керівник апарату адміністрації Леся Стебло. 

Примітним є той факт, що цього року збігаються дві знаменних дати – 23-я річниця Незалежності України та 200-річчя від дня народження нашого славного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Саме цим подіям присвятили організатори проведення фестивалю хорів. Для нашого народу це, мабуть, найвизначніші дати в житті. Значення таких історичних подій усвідомлюється лише з часом. 

« ми апелюємо до національної ідеї, бо вона є ключем до нормального життя всіх українських громадян і нашої Української держави. З усвідомленням національної ідеї нам під силу будуть усі випробування», – наголосила Леся Стебло. 

Тим паче, що живемо ми у нелегкі часи змін, коли змушені ціною життів багатьох українців боронити свою землю від бойовиків на Сході України. Слава і шана подолянам, усім жителям України, які зі зброєю в руках або у звитяжній праці відстоюють справжню незалежність нашої держави. Леся Василівна переконана, що лише разом ми зможемо досягти основної мети – побудувати процвітаючу країну, яка буде фундаментом щасливого життя наших співвітчизників. 

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА

Джерело: ЗУНР.ІНФО