Хмельничан закликають зробити роботу комунальників

3 Вересня 2014 22:00
facebook.com

facebook.com

Активісти запрошують хмельничан власноруч прибрати сміття з змілілого русла ріки Південний Буг, оскільки комунальники за тиждень нічого не зробили.

Пройшло більше тижня відтоді, як рівень води на річці Південний Буг суттєво впав. В деяких місцях вода відступила на десять метрів. Берег вимушено осушують, готуючись до ремонту набережної. Проте на дні проступило все те, що містяни сподівались ніколи більше не побачити: численні пляшки, колеса від машин, тротуарна плитка і навіть сміттєві урни.

Видовище, що найкраще ілюструє готовність українців “йти в Європу”, західне мислення та ставлення до природи. Проте ніколи не пізно змінити все на краще. Хмельницький молодіжний клуб розвитку ініціює волонтерське прибирання берегу.

“У вас є чудова нагода довести на ділі, а не репостами з патріотичних спільнот, що ви любите своє місто”, – йдеться у зверненні організаторів у соціальних мержах.

Прибирання міського пляжу від сміття у четвер, 4 серпня о 18:00. Збір біля кафе “Малібу”. Рукавички та пакети надаються організаторами.