Микола Томенко: Передвиборчі програми варто презентувати на партійних з’їздах, а не в парламенті

4 Вересня 2014 13:05
dsmsu.gov.ua

dsmsu.gov.ua

Про це радник Президента, народний депутат Микола Томенко заявив в інтерв’ю телеканалу «Рада», коментуючи закрите засідання, яке відбувається сьогодні у Верховній Раді.

«Ми сподівались, що почуємо інформацію посадових осіб стосовно енергетичної безпеки України, соціально-економічної ситуації, реалізації програм відбудови Сходу України, забезпечення допомогою переселенців тощо. Також ми планували почути інформацію щодо фінансування армії, зокрема, витрачання коштів на її забезпечення відповідною технікою та соціальну підтримку учасників АТО, їхніх сімей», – зазначив Микола Томенко.

На жаль, за його словами, попередній аналіз плану закритого засідання та той факт, що членам парламенту роздали брошуру «Відновлення України. План дій» говорить про те, що на закритому засіданні звучатиме інформація іншого характеру.

«Якщо Уряд, який за законом свій план дій та програму мусив би оприлюднити в момент голосування за нього або бодай в перший місяць після його обрання, робить це на початку виборчої кампанії, то це наводить на думку, що на сьогоднішньому закритому засіданні парламенту ми почуємо виборчу програму Уряду А. Яценюка, який вже активно вступив у виборчу кампанію, а, на жаль, не відповіді на ті питання і проблеми, які сьогодні конче потребують уваги держави», – зазначив народний депутат.