У Хмельницькому для вагітних протягом дев’яти місяців проводитимуть концерти

9 Вересня 2014 12:36

vsim.ua

vsim.ua

Цикл концертів «В очікуванні дива» у Хмельницькій обласній філармонії присвятять майбутнім батькам та їхнім малюкам. Перший концерт – вже 28 вересня.

Називатиметься він «Музика небес», і на цьому концерті присутнім подарують органну музику.

Під час наступних виступів хмельничани почують гру камерного та симфонічного оркестру, концерти солістів-інструменталістів та солістів, а також виступи ансамблів філармонії «Flautando» та «Товтри». Дев’ятий місяць програми завершать «Колисковою», концертом органної музики.

– Раз на місяць ми проводитимемо концерт з цього циклу. Це ретельно продумані музикотерапевтичні програми з кращих інструментальних та вокальних сторінок творчості видатних представників минулого і сучасності, – розповіла «ВСІМ» начальник концертного відділу філармонії Галина Янкович. – Прослуховування класичної музики у живому якісному виконанні створює відчуття психологічного комфорту, сприяє формуванню позитивних емоцій, дозволяє закласти основу для найбільш раннього спілкування матері та дитини, а у майбутньому допоможе швидше налаштувати контакт з малюком, що тільки народився.

Вхід на концерти, як на звичайні заходи філармонії – 30-40 гривень.

Джерело: "ВСІМ"