Хмельницькі податківці цьогоріч повернули державі мільйони гривень

13 Вересня 2014 18:18

podilska.info

podilska.info

В результаті заходів, поведених працівниками оперативного управління ДПІ у м. Хмельницькому, з початку року упереджено безпідставного відшкодування ПДВ з бюджету на суму 21,8 мільйона гривень.

Про це повідомляє виконуючий обов’язки заступника начальника інспекції – начальник оперативного управління підполковник податкової міліції О. В. Верясов.
За матеріалами оперативного управління в єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 15 кримінальних проваджень. За 2-ма кримінальними провадженнями на даний час тривають судові слухання, проте вже відшкодовано державі завданих збитків на загальну суму 596 тисяч гривень. 

Також, за словами посадовця, наразі у Хмельницькому не втрачає актуальності проблема нелегального виробництва та обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів. Оперативні працівники продовжують виявляти підпільні цехи, які виготовляють недоброякісну продукцію, продовжують протидіяти реалізації у роздрібній мережі фальсифікованої лікеро-горілчаної та тютюнової продукції, у тому числі – маркованої підробленими марками акцизного податку. Так, в результаті проведених протягом поточного року заходів на території Хмельницької області з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 5 мільйонів 210 тисяч гривень, зокрема, понад 90 тисяч літрів лікеро-горілчаних виробів на суму майже 4 мільйони гривень та близько 93 тисяч пачок тютюнових виробів, оцінених у 976 тисяч гривень.