Депутати передали військовим пересувний стоматологічний кабінет

19 Вересня 2014 13:40
khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Під час чергової 42-ї сесії міської ради депутати підтримали рішення щодо передачі Хмельницькому військовому госпіталю, який виконує завдання у зоні проведення антитерористичної операції, пересувного стоматологічного кабінету. Таку важливу допомогу у матеріальному забезпечені військові лікарі отримали з ініціативи міського голови Сергія Мельника.

Стоматологічний кабінет на базі автомобіля ТАТА є автономною одиницею. За словами начальника управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради Михайла Василишина заплановано також обладнати кабінет інструментарієм на суму 45 тис. грн. та усіма необхідними ліками.
Наповнення інструментами та ліками дозволить використовувати пересувний стоматкабінет в автономному режимі протягом двох місяців. За таких умов в кабінеті можна робити операції на нижній та верхній щелепах й ряд інших медичних процедур.
В свою чергу військові високо оцінили допомогу міської влади та вручили міському голові Сергію Мельнику Почесну грамоту від Міністерства оборони України за активну участь в організації медичного забезпечення військової частини А2339 (Хмельницького військового госпіталю) та лікарсько-сестринської бригади, яка бере участь в проведенні антитерористичної операції на сході України.