Cпільними зусиллями збережемо стан доріг

21 Вересня 2014 11:45
www.adm.km.ua

www.adm.km.ua

Відбулася нарада голови облдержадміністрації Л.Пруса щодо контролю за рухом великовагових та великогабаритних транспортних засобів на території області. На нараду були запрошені керівники кар’єрів області, сільськогосподарських підприємств, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники управління ДАІ УМВС, Головного управління Міндоходів та Служби автомобільних доріг області.
Питання збереження автомобільних доріг було, є і залишається актуальним. Щорічно з початком сезонності будівництва, збору урожаю сільськогосподарських культур у значній мірі посилюється рух великовагового транспорту на автомобільних дорогах загального користування.
Очільник краю закликав власників кар’єрів, керівників будівельних організацій, агропромислових підприємств посилити особисту увагу щодо ваги вантажу при завантаженні автотранспортних засобів перед виїздом з підприємств, що дасть можливість зберегти і так проблемний стан доріг.
«Прошу усіх присутніх бути патріотами області, не залишатись осторонь тих проблем, які негативно впливають на добробут та покращення життя громадян. Лише спільними зусиллями ми збережемо задовільний стан доріг, та у цей непростий час для нашої держави зекономимо кошти, що так необхідні для Збройних сил України», – звернувся до присутніх Леонід Іванович.