Кандидати в депутати-ідеологи «переможної війни» повинні вибрати: або ходити на ток-шоу, або в зону АТО

27 Вересня 2014 10:00

IMG_3869-1Радник Президента України Микола Томенко закликав кандидатів у депутати зупинити «військову істерію» на екранах телебачення.

«Наші поїздки депутатів-афганців по військових частинах та в зону проведення АТО, а також спілкування з місцевими жителями ще раз змушують підняти делікатну тему своєрідної «істерії», яку розпочали кандидати в депутати на екранах телебачення з пропозиціями «активної, переможної війни», введення військового стану тощо. Якщо ці кандидати – насправді серйозні, відповідальні політики, то вони мають визначитись: або балотуватися до Верховної Ради і ходити на телевізійні ток-шоу, або взяти до рук зброю і, не чекаючи загальної мобілізації, яка є обов’язковою при введенні військового стану, переміститися в зону АТО», – зазначив М. Томенко.

«Бо ситуація виглядає дико: до ведення активної війни сьогодні з екранів телевізорів закликають більшість «яструбів» і так званих «воїнів-білобілетників», відомих політиків та лідерів партійних списків, які жодного дня не служили в армії», – зауважив М. Томенко.

На його переконання, надзвичайно важливо сьогодні не говорити, а створювати українську армію, проводити належну підготовку і забезпечення військовослужбовців, щоб вони в будь-який момент могли захищати свою державу.