Відділ ведення Державного реєстру виборців Хмельницької міської ради запрошує мешканців міста перевірити правильність персональних даних, внесених до Реєстру

6 Жовтня 2014 13:30
tomenko.ua

tomenko.ua

У зв’язку із проведенням позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року та з метою забезпечення реалізації виборчих прав громадян відділ ведення Державного реєстру виборців запрошує всіх мешканців міста перевірити правильність персональних даних, внесених до Державного реєстрі виборців.
Також, відділ закликає громадян України, які переміщені з Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, Донецької та Луганської областей, і перебувають у міста Хмельницькому, звернутися до Державного реєстру виборців Хмельницької міської ради для тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси, на період проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
Відповідно до чинного законодавства зміни (про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб, а також щодо наявності або відсутності відміток про постійну нездатність виборця самостійно пересуватися) відділ ведення Державного реєстру виборців вносить до 20 жовтня.
Із 1 жовтня відділ працює без вихідних з 9.00 до 18.00. Звертатися за адресою: м.Хмельницький, вул. Гагаріна, 3, кабінети № 206 і №220.