У Хмельницькому нагородили учасників АТО

17 Жовтня 2014 18:30
tomenko.ua

tomenko.ua

Більше чотирьох сотень подільських правоохоронців побували на сході за час проведення АТО. Спецпідрозділ «Сокіл», патрульна рота «Богдан», даівці та ще багато міліціянтів із різноманітних підрозділів та відділів виконали свої обов’язки на повну. З цієї нагоди сьогодні отримали почесні відзнаки, грамоти та подяки від радника Міністра внутрішніх справ України Андрія Василишина.

Подільські правоохоронці поїхали на схід країни ще в перші дні проведення АТО. Після звільнення Словянська саме хмельницькі даівці охороняли спокій тамтешніх жителів. Загалом на сході уже побувало більше чотирьох сотень подільський правоохоронців. Ще 163 людини перебувають там зараз.

Аби зустрітися із подільськими правоохоронцями, що повернулися зі сходу та висловити їм слова подяки приїхав радник Міністра внутрішніх справ України Андрій Василишин.

Гість зі столиці приїхав не з порожніми руками. Міліціянти, що на сході виконували обов’язки найсумлінніше з рук генерала отримали нагороди за мужність, медалі за оборону держави, почесні грамоти та подяки.

Серед інших нагороду за мужність отримав і Віктор Скакун. Із правоохоронних органів чоловік звільнився 12 років тому. Однак, коли дізнався, що формується рота «Богдан» зрозумів, сидіти вдома більше не може. Про свій вибір чоловік не шкодує.

На щастя, за час проведення АТО не загинув жоден подільський правоохонець. Сподіваємось, що так буде і надалі. І найближчим часом у рідній Україні все ж запанує мир.

Джерело: khmelnytsky.com.ua