В Хмельницькому — виставка фіалок

21 Жовтня 2014 15:48
ok.ru

ok.ru

Всього в експозиції буде представлено близько 500 сортів найрізноманітніших форм і відтінків цих розкішних квітів. Усі вони з приватних колекцій.

Упродовж чотирьох діб — з 30 жовтня по 2 листопада — в приміщенні Хмельницького обласного літературного музею ( вул. Грушевського, 68) відбудеться виставка узамбарських фіалок. Хмельничани матимуть змогу побачити сортові фіалки найдивовижніших забарвлень, форм квітки і розмірів розетки, фіалки-«фентезі», в яких квіти з плямами, крапочками, смужками одного кольору на фоні іншого. А також неймовірні фіалки-химери зі смугастим забарвленням квітів.

Узамбарська фіалка або сенполія – це красива рослина з бархатистим листям і ніжними квітками. Ці квіти давно здобули любов за різноманітність сортів, декоративність і невибагливість.

«Фіалки-сенполії у всій красі, вирощені в любові, не залишать нікого байдужими», — обіцяють організатори.

Всі, хто відвідає виставку, матимуть прекрасну можливість подарувати собі і своїм близьким чудовий настрій від фантастичного калейдоскопу барв фіалок. До того ж, всі бажаючі зможуть придбати квітку, яка припала до душі.

Всього в експозиції буде представлено близько 500 сортів фіалок найрізноманітніших форм і відтінків з приватних колекцій.

Час відвідування: з 9.00 до 18.00. Відкриття виставки: 30 жовтня об 11.00.