Кам`янець-Подільська короткометражка бере участь у конкурсі від 1+1

25 Жовтня 2014 13:20
Скрін-шот з фільму

Скрін-шот з фільму

Драматична короткометражка “Борись за Україну” молодого режисера Андрія Зайця з Кам`янця-Подільського наразі посідає третє місце у голосуванні через соціальні мережі. Від першого місця її відділяє менше 500 голосів. Голосування триватиме ще три дні,  до 27 жовтня.

Проголосувати за короткометражку Андрія Зайця можна на сайті проекту.

“Це драматичний фільм про страшні події на сході України, що зараз відбуваються і про те, що ніколи не потрібно здаватися, а потрібно об’єднуватися, боротися, вчитися, любити”, – говорить режисер про свій фільм.

Цьогоріч фестиваль короткого метру The Next Big Thing-2014 має непросту, але надзвичайно важливу тему – МИР.

“Сьогодні мрії більшості українців звелись до однієї – щоб у нашій країні знову панував мир. Тисячі наших співвітчизників щохвилини проявляють себе в незнаній досі ролі – вони активні борці за свою державу і своє майбутнє. Ми хочемо показати, що кожен по своєму сприймає слово «МИР» і вкладає в нього своє значення, але не зважаючи на різні погляди, наразі МИР — найбільша спільна цінність”, – йдеться на сайті проекту.

У конкурсі взяло участь більше 300 короткометражок, 50 з них потраплять у півфінал, а фіналісти та переможці будуть визначені 4 листопада у кінотеатрі Оскар в ТЦ «Gulliver» на фестивалі короткого метру THE NEXT BIG THING-2014.

Фільм можна переглянути тут.