У Старокостянтинові добровольці відремонтували бойову армійську машину

25 Жовтня 2014 19:13
ngp-ua.info

ngp-ua.info

У житті завжди є місце для подвигу. Надто гостро проблема особистого вибору стоїть нині, коли наша країна змушена відбивати атаки агресора в АТО. Ось і група молодих хлопців із села Красносілка Старокостянтинівського району вирішила надати посильну допомогу українській армії. Юнаки, за підтримки Старокостянтинівської міської організації воїнів-інтернаціоналістів та фінансової допомоги спонсорів, відремонтували бойову армійську машину МЛТБ (малий тягач легкий броньований).

Власне на ремонт МЛТБ   пішло два місяці та понад 60 тисяч гривень.

Оскільки усі волонтери-ремонтники працюють на різних роботах, ремонтом доводилось займатись і вечорами, і у вихідні дні. Подоляни прагнули впоратись з необхідними фронтом робіт якнайшвидше, сподіваючись, що якісно відремонтований автомобіль стане у пригоді нашим армійцям.

Днями  бойову армійську машину МЛТБ передали для військової частини А-0598 (старокостянтинівський автобат) . Через деякий час вона вирушить у зону АТО боронити кордони України. А старокостянтинівські добровольці однозначно викликають почуття гордості за нашу молодь.