Три «буси» допомоги для хмельницьких військових поїхали у зону АТО

26 Жовтня 2014 10:35
ye.ua

ye.ua

«Патріоти України» відправилися у черговий «вояж» на Схід України.
Волонтери хмельницького обласного благодійного фонду «Патріоти України» у черговий раз поїхали у зону проведення антитерористичної операції. Військовим повезли чимало необхідних речей, а також трішки солодкого.
«Цього разу нам доведеться проїхати понад дві тисячі кілометрів. Заплановано десять точок, де вивантажуватимемо допомогу військовим. На все піде три дні. Хлопців обдзвонили, вони уже чекають на нас. Їдемо трьома бусами», – розповідає співзасновник обласного благодійного фонду «Патріоти України» Сергій Кисельов.
Як запевняються волонтери, кожний «бус» забитий «крамом» на близько 100 тисяч гривень. Зібрані фондом кошти пішли на придбання необхідного військовим, а ось із бензином не розрахували.
«Ми так і працюємо – «під нуль». Все, що зібрали, витратили на закупівлю допомоги. Добре, що в останній перед виїздом день, прийшла жінка і дала одну тисячу гривень. Ці кошти підуть на бензин», – додає Сергій Кисельов.
«Нашим військовим веземо спальники, термобілизну, взуття, ножі, приціл, одяг, трішки солодощів взяли, рації та багато іншого. Паралельно з тим, як вивантажуємося уже на місці, збираємо заявки у інших солдатів. Повернувшись у Хмельницький, будемо збирати чергову партію допомоги», – пояснює волонтер обласного благодійного фонду «Патріоти України» Тетяна Очеретнюк.
Якщо ви також хочете долучитися до допомоги військовим, ви можете переказати кошти на рахунок обласного благодійного фонду «Патріоти України»:
Рахунок обласного благодійного фонду «Патріоти України»
Укрексімбанк: рахунок №26004017023842
ЄДРПОУ 39432655, МФО 315609.
Обласний благодійний фонд «Патріоти України» знаходиться за адресою: м. Хмельницький, вулиця Вайсера 17/2, (приміщення Мінімаркету, третій поверх), кімната 305, телефон: (098)-325-85-95.
Віктор ПАЛАМАРЧУК.