Акція «Обігрій солдата»

27 Жовтня 2014 15:35
adm.km.ua

adm.km.ua

На сході нашої держави лунають постріли та проливається кров. Ніхто не може залишатися байдужим до всього того, що там відбувається, адже ми – єдине ціле. Кожен з нас є невід’ємною частиною нашої великої Батьківщини.

На початку вересня вчителька трудового навчання Михлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ізяславського району запропонувала провести в школі акцію «Обігрій солдата». Цю ініціативу активно підтримав шкільний парламент та шкільна волонтерська організація «Турбота». Учні старших класів долучилися до цієї роботи, і власними руками (самостійно та з допомогою батьків) зв’язали 46 пар теплих шкарпеток. Учні середніх класів також не залишились осторонь. Вони намалювали малюнки, виготовили обереги, написали листівки з побажаннями солдатам.

adm.km.ua

adm.km.ua

Нещодано в приміщенні школи відбулася зустріч колективу з представником волонтерської організації, яка забезпечує усім необхідним бійців Ізяславщини, що перебувають в зоні АТО. Йому були передані невеликі подарунки від учнівського та педагогічного колективу навчального закладу.

Крім того, колектив школи перерахував 1160 грн на лікування Марценківському Руслану Вікторовичу – учаснику АТО.

Учасники акції висловили переконання в тому, їх невеликий внесок допоможе солдатам здобувати мир.

Учні та колектив Михлянської ЗОШ І-ІІІ ст. закликає всіх небайдужих однолітків та жителів району приєднатися до проведення акції «Обігрій солдата».