Селяни з Віньковеччини «відвоювали» свого фельдшера

29 Жовтня 2014 15:35
kbrria.ru

kbrria.ru

У ролі третейського судді довелось виступити голові  Віньковецької районної ради Михайлу Бойку під час зустрічі із жителями с.Адамівка. Причиною сільського сходу стала робота керівника ФАПу  Наталії Набожняк.

Місцеві жителі в один голос висловлювали підтримку фельдшеру, яка за результатами своєї роботи за останніх 6 місяців поставила під сумнів своє перебування на посаді. За вказаний період вона отримала дві догани, винесені головним лікарем центру ПМСД Л.Заблотовською.

На думку жителів села і сільського голови В.Яворського, причиною цьому є недостатність досвіду, оскільки бажання працювати в завідуючої  є і це вона демонструє своїм ставленням до сільчан.

Голова районної ради  М. Бойко запевнив, що позиція влади району однозначна: село не може залишитися без фельдшера. Необхідно проявляти бажання вчитися, переймати досвід у старших колег. В свою чергу і жителі села повинні свідомо ставитися до вимог фельдшера. Чи відбудуться позитивні зміни – сторони з’ясують через місяць, оскільки і селяни, і влада району зацікавлені у збереженні сільської медицини.