Еко-активісти безкоштовно навчатимуть хмельничан правильно утеплюватися

7 Листопада 2014 15:15
vkvartire.org.ua

vkvartire.org.ua

Молодіжний кліматичний рух розпочинає просвітницьку ініціативу «Точка тепла», який має на меті допомогти українцям із утепленням та впровадженням заходів з енергозбереження в побуті.

«Хочеш жити у теплі та комфорті? Утеплюйтеся правильно!». Саме під таким гаслом активісти молодіжного кліматичного руху в Україні розпочинають просвітницьку ініціативу «Точка тепла» в Хмельницькому. Кампанія охопить одночасно чотирнадцять міст країни. Серед осередків проведення акції – міста Київ, Вінниця, Добропілля, Запоріжжя, Львів, Луцьк, Миргород, Полтава, Рівне, Тернопіль, Львів, Херсон, Черкаси і Чернівці. В нашому місті акція триватиме з 8 до 14 листопада.

«Нині Україна є «лідером» серед європейських держав із нераціонального використання енергоресурсів. Для того, щоб вийти з енергетичної кризи та стати більш енергонезалежними, слід уже зараз покласти край марнотратству та утеплити свої помешкання», – вважають організатори.

Усі бажаючі зможуть отримати тематичні листівки та брошури з термоізоляції будівель. Відвідавши такий захід ви також дізнаєтеся: для чого потрібен облік тепла та наскільки дорого вам обходиться власне марнотратство; як правильно утеплити помешкання; усе про теплоізоляційні матеріали (їх якість, безпечність та орієнтовні обсяги економії ресурсів); які заходи з енергозбереження найкраще впровадити для вашої оселі.

В Хмельницькому «Точку тепла» можна зустріти:

8 листопада (18.00 — 19.00) — кав’ярня «Рукавичка»;

10 листопада (18.00 — 19.00) — в холі кінотеатру «Мультиплекс»;

12 листопада (15.25 — 16.25) — ВПУ №4 (лекція про енергозбереження);

14 листопада (18.00 — 19.00) — біля входу в ТЦ «Агора».

Деталі за тел.: 096 945 02 51.

Довідково: Громадську кампанію «Точка тепла» спланували та втілюють у життя активісти, учасники кліматичного форуму «Енергія змін», за підтримки Української молодіжної кліматичної асоціації (УМКА), ГО «Екоклуб», Національного екологічного центру України (НЕЦУ) та фінансування Представництвом Фонду Гайнріха Бьолля в Україні. Партнер заходу — соціальний проект «Зігріймо Україну разом». Партнер у Хмельницькому – «Хмельницький молодіжний клуб розвитку».