Хмельницьким військовим в АТО терміново потрібні запчастини для автомобілів

10 Листопада 2014 11:22
vsim.ua

vsim.ua

Хмельничан просять допомогти армії і долучитись до збору запчастин для військових автомобілів.

До «ВСІМ» звернулись родичі та друзі хмельничанина, який несе службу в артилерійській частині на Сході на посаді заступника командиру дивізіону з технічного забезпечення. За словами чоловіка, вся техніка, яка знаходиться там, часто виходить із ладу.

– Частину витрат на ремонт транспорту несуть самі військові, купуючи за власний рахунок запчастини, іншу частину надсилають підприємці та підприємства, які виготовляють чи реалізують ці деталі по території України, – розповів ініціатор акції Ігор Несторишен. – До допомоги вже долучились студенти одного з вищих навчальних закладів, які перерахували кошти на придбання технічного забезпечення. Крім того, самі друзі купили лікарські засоби для військових.

 Чоловік розповідає, що необхідністю є запчастини до автомобілів ГАЗ-66, ЗІЛ-131, КАМАЗ та КРАЗ. Найбільше потреба в камерах до шин, ремінях приводу генератора, патрубках радіатора системи охолодження, лампочках до автомобілів.

Просимо долучитись усіх небайдужих підприємців та керівників підприємств Хмельниччини, які виробляють або реалізують запчастини до автомобілів ГАЗ-66, ЗІЛ-131, КАМАЗ та КРАЗ та допомогти українській армії.

Більш повна інформація за телефоном 067-38-111-30 – Ігор Несторишен (координатор).

Джерело: "ВСІМ"