“ЮНІСТЬ” показала зразковий результат

10 Листопада 2014 15:51
kam-pod.gov.ua

kam-pod.gov.ua

Упродовж трьох днів: з тридцятого жовтня по друге листопада у Вінниці відбувся Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед  СДЮСШОР, ДЮСШ та клубів.

В змаганнях взяли участь 560 спортсменів з усіх куточків України. Всього 46 команд змагалось за призові місця. Змагання відбулися у таких категоріях: юнаки, кадети, та юніори. Нашу область представляли вихованці ДЮСШ “ЮНІСТЬ”, які показали гарну підготовку та велике прагнення перемогти. На турнірі розіграли 60 комплектів нагород та командні кубки.

За підсумком змагань вихованці міського клубу «Тхеквондо» здобули перше командне місце та вибороли звання Чемпіонів України. Друге місце посіла команда – МСДЮСШОР (м. Дніпропетровськ), на третьому  – ДЮСШ “ЮНІСТЬ-1″(м. Полтава). В особистому заліку Чемпіонами України стали – Олег Маматов, Дмитро Мещук, Любава Ільчик, Аня Ковальчук та Ульяна Блонська. Срібні нагороди вибороли – Анастасія Заремба та Валерія Терехова. Бронзові нагороди здобули – Нікіта Михайлов , Вадим Геїмал, Богдан Ільчик, Артем Жуковський, Влада Мазій, Крістіна Щербань. 
Усі спортсмени є вихованцями ДЮСШ “ЮНІСТЬ” та тренуються в Кам’янець-Подільському міському клубі «Тхеквондо». До змагань спортсменів готували тренери-викладачі ДЮСШ “ЮНІСТЬ”  Сергій Чайка, Віктор Фельвашников та Дмитро Гринчук. Велика подяка за підтримку голові Г.О. “ДОБРОБУТ-ЦІННІСТЬ ГРОМАДИ” Сергію Кротіку.