Найкращі школярі Хмельницького отримають безкоштовні квитки до театру

11 Листопада 2014 16:46
ye.ua

ye.ua

Монотеатр «Кут» розпочинає проект «Молода еліта міста».

Щомісяця у кожній школі міста Хмельницького обиратимуть десять найкращих школярів, які отримають іменні еліт-запрошення на виставу у монотеатр «Кут». І так протягом восьми місяців, за які близько трьох тисяч учнів старших класів нашого міста зможуть переглянути вісім вистав.

«Ми надсилатимемо запрошення у школу, а директор та педколектив визначатимуть найкращих учнів, які отримають запрошення. Це можуть бути діти, котрі мають досягнення у навчанні, спорті, мистецтві, мати активну громадянську позицію. Думаю, відчуття приналежності до молодої еліти міста має надихати дітей на подальший розвиток», – розповідає керівник та актор монотеатру «Кут» Володимир Смотритель.

ye.ua

ye.ua

Переглянувши одну виставу, дитина захоче подивитися наступну, переконаний актор. Таким чином відбувається залучення підростаючого покоління до театру, який має не лише мистецьке, а й виховне значення.

«Перед кожною виставою ми матимемо розмову про театр. Школярі познайомляться між собою, поспілкуються з актором», – каже Володимир Смотритель.

Проект «Молода еліта міста» розпочнеться 17 листопада, коли перші щасливці переглянуть поетичну виставу-сповідь «Не промовчи Шевченка у собі…».