Moemisto.ua – і проблеми «куди піти» більше не існує!

16 Листопада 2014 17:17
vsim.ua

vsim.ua

«ВСІМ» представляє хмельничанам та гостям міста новий унікальний сайт-афішу «Моє місто»

Дізнатись, де можна відпочити у місті сьогодні, яку цікаву виставку відвідати за тиждень, куди піти з дитиною на вихідні, що подивитися в театрі чи де, нарешті, записатися на курси акторської майстерності – все це ви можете зробити з найповнішою у Хмельницькому афішою на сайті «Моє місто».

Плануйте свій час, першими дізнавайтесь про найцікавіші події у місті, додавайте анонс своєї події і, головне, діліться враженнями від концерту чи кінофільму в коментарях під подією – на нашому сайті ви не знайдете нічого зайвого. Тільки найцікавіше і тільки для вас!

«Події від тебе – коментарі від міста» – унікальність нашого нового продукту саме в цьому короткому і зрозумілому лозунгові. А ще в тому, що тільки на «Моєму місті» ви знайдете будь-яку подію не лише сьогодні, а й за тиждень, і за місяць. Достатньо лише обрати дату, яка вас цікавить, і ви зможете із впевненістю спланувати свій вільний час. Під кожним анонсом ми розміщуємо детальний опис події, з усіма необхідними контактами та адресами у випадку, якщо вам потрібна додаткова інформація.

Помістіть «Моє місто» у закладки, і вам більше не доведеться витрачати зайвий час і моніторити простори інтернету у пошуках тієї чи іншої події у нашому місті. Погодьтеся, це зручно – повна інформація про будь-яку виставку, вечірку, концерт, навчальні курси, спортивні події чи подорожі завжди у вас під рукою. Наразі ми пропонуємо хмельничанам та гостям міста обрати подію до душі у 11-ти рубриках: концерти, шопінг, вечірки, дітям, відпочинок, навчання, виставки, театр, кіно, спорт та подорожі.

Сайт має яскравий дизайн, зручний у користуванні і, що найголовніше, не відволікає вашу увагу зайвою інформацією, політичними новинами та скандалами. Поділитися своїми враженнями від фільму, концерту чи виставки, відпочинку з дітьми у тому чи іншому дитячому розважальному закладі ви можете прямісінько під анонсом цієї події на на нашому сайті. Це допоможе іншим хмельничанам зорієнтуватися у своїх планах, вирішити, куди потрібно обов’язково піти, а де їм наврядчи буде цікаво. Ми формуємо контент, ви формуєте загальну думку! Тому заходьте на «Моє місто», будьте в курсі всіх подій у місті, шукайте потрібний анонс, залишайте коментарі та діліться враженнями. Ми працюємо для того, щоб вам зручніше відпочивалося!

Джерело: "ВСІМ"